17 oktober 2017
Maayke

Maak nu van elke ochtend een feestje!

Niet iedereen is een ochtendmens. En bij sommigen schiet het ontbijt in de vroege ochtend er ook nog vaak bij in. Maar wie zegt dat je niet van elke ochtend een feestje kan maken? Een betere start van de dag kan je je haast niet voorstellen! 

Vanaf nu hoef je in ieder geval nooit meer met een ochtendhumeur de deur uit!

Rachel’s yoghurt

Elke dag weer die saaie granola, muesli of wat fruit in de ochtend? Bij het merk Rachel’s, die al meerdere yoghurt-varianten op de markt heeft uitgebracht, dachten ze vast dat dit een stuk gezelliger kon! Zij kwamen namelijk met het idee om een gin-tonic yoghurt uit te brengen. Deze yoghurt smaakt naar citroen en gin. Klinkt niet verkeerd toch?

gin tonic yoghurt

Verkooppunt

Veel is het niet, maar toch zit er wel degelijk een alcoholpercentage in deze yoghurt. 0,5 procent om precies te zijn. Dronken zal je er niet van worden, maar misschien wel iets vrolijker in de vroege ochtend. Rachel’s wordt al enige tijd verkocht bij onze vertrouwde Albert Heijn, alleen is de gin-tonic variant helaas nog niet gespot. Wel is het mogelijk om deze yoghurt in Engeland te kopen. Dus mocht je in de buurt zijn, probeer het uit! Laat je ons dan gelijk even weten hoe de gin-tonic yoghurt bevalt?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Pxhere