11 juli 2017
Sabine

Is er een verkeerde manier om ze te eten?

Toegegeven: we snappen dat het niet de bedoeling is dat we vijf chippies tegelijkertijd in onze mond proppen. Maar die Pringles stapelen zich zo mooi op waardoor je het misschien toch soms doet. Nee, dat is niet de bedoeling, we snappen het. Maar een woordvoerster van Pringles heeft naar buiten gebracht dat we het alsnog verkeerd in onze mond stoppen.

Je kunt Pringles dus ook op een verkeerde manier in je mond stoppen. En dat is dus hartstikke zonde, want hierdoor smaakt het chippie veel minder lekker.

Smaakstof
Wat veel mensen volgens de woordvoerster niet weten, is dat Pringles slechts aan één kant smaakstof krijgt. Hierdoor bevat de andere kant van de chips niet echt smaak. “In onze fabriek wordt enkel de bovenkant besprenkeld met smaak”, laat de woordvoerster weten.

Maar heel smaakloos is de chips toch nooit? Dit komt omdat de chips opgestapeld wordt en hierdoor wordt de smaak van de ene overgebracht op de ander. Smaakloos is het dus niet. Uit gebruiksgemak steken we de Pringles vaak met de bolle kant naar boven en met de holle kant naar beneden. Op deze manier raakt de holle kant onze tong, maar juist de bolle kant bevat de smaak! Dus je kunt de bolle kant het beste voortaan op je tong leggen wanneer je de volle smaaklading wilt ervaren.

Fan van dit recept? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay