14 december 2018
Sabine

Hoogvliet haalt uit voorzorg drie soorten vlees uit de schappen

Vanwege een mogelijk aanwezige salmonellabacterie haalt supermarktketen Hoogvliet drie soorten vlees uit de schappen. Na een controle werd salmonella in drie soorten vlees van de supermarkt aangetroffen. Uit voorzorg haalt Hoogvliet daarom deze vleessoorten uit de schappen.

Consumenten wordt verzocht het product terug te brengen naar de supermarkt.

Salmonella

Het gaat om drie soorten vlees: filet cordon bleu, gemarineerde filetlapjes en wienerschnitzel. Tijdens een controle vond men de salmonellabacterie in het vlees. Salmonella kan met name de gezondheid van zwangere vrouwen, ouderen en jonge kinderen in gevaar brengen. Hoogvliet vraagt haar klanten om de vleessoorten niet te eten en terug te brengen naar de winkel.

Productspecificaties

Heb jij onlangs cordon bleus, filetlapjes of wienerschnitzels in huis gehaald? Controleer dan of het om de volgende producten gaat.

  • Cordon Bleu, per twee verpakt, met houdbaarheidsdata 13 december 2018 tot en met 19 december 2018.
  • Wienerschnitzel, per twee verpakt, met houdbaarheidsdata 13 december 2018 tot en met 19 december 2018.
  • Filetlapjes gemarineerd, per vier verpakt, met houdbaarheidsdata 13 december tot en met 21 december 2018.

Lees ook: Veiligheidswaarschuwing: Albert Heijn roept product terug vanwege verkeerd etiket

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf, NVWA | Beeld: Pixabay