16 november 2022
Redactie Kookfans

Een heerlijke combi van Italiaanse koffie en Nederlandse lekkernij

We houden van de HEMA. Daar durft Kookfans wel voor uit te komen. Nu en dan komt de oer-Hollandse winkelketen weer met een pareltje waar wij direct verlekkerd een bezoekje aan de lokale winkel gaan inplannen – zoals nu! De winkelketen introduceert namelijk een nieuwe tompouce met de smaak van cappuccino.

Tompouce

Bij de HEMA denk je al gauw (naast de rookworsten) aan hun heerlijke tompouces. Voor veel mensen is zo’n gebakje met een bakje koffie erbij de perfecte lekkernij om eens mee bij te kletsen. Maar altijd weer dezelfde tompouce, gaat dat niet vervelen?

Voor degenen die uitgekeken zijn op de roze-romige gebakjes is er nu goed nieuws!

Cappu-pouce

Er zijn bij de HEMA nu namelijk ook tompouces met de smaak én de look van een heerlijke cappuccino te vinden. Zelf omschrijft de winkelketen het nieuwe gebakje als een ‘luxe tompouce met twee lagen romige vulling met een cappuccino smaak tussen een krokant bladerdeeg met een kruimel schild’. Duidelijk!

De plaatjes spreken hierbij ook voor zich: de tweekleurige roomlaag doet direct denken aan een goede laag melkschuim op een cappuccino.

Zelf genieten?

Je kunt natuurlijk direct een bezoekje inplannen aan de HEMA bij jou in de buurt voor zo’n lekkere tompouce. Per stuk kosten de tompouces €1,60, volgens de HEMA-website. Hier zijn ze ook te bestellen per vier stuks.

Met wie ga jij binnenkort van zo’n lekkere cappuccino tompouce genieten?

Lees ook: Recept: tompoucetaart

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: HEMA | Beeld: HEMA