23 mei 2018
Desy

Je kunt opgelucht ademhalen: er is een alternatief voor Heel Holland Bakt

Keek jij ook iedere week naar de taarten-bakwedstrijd Heel Holland Bakt? En was je ook zo ontroostbaar toen het programma ophield? Dan word je echt heel blij van het programma waar we je nu aan gaan introduceren.

Wat Nederland kan, kan Engeland ook.

Einde

Heel Holland Bakt is een televisieprogramma van Omroep MAX waarin tien Nederlanders strijden om de titel ‘beste thuisbakker van Nederland’. Het programma, dat eerst gepresenteerd werd door Martine Bijl en later door André van Duin, is al vijf seizoenen lang een ware hit op de Nederlandse televisie. Helaas komt er ieder jaar na acht afleveringen toch een einde aan het heerlijke programma. Op zoek naar een alternatief dus; gelukkig hebben we die gevonden!

Maar er is hoop!

Want ook in Engeland loopt een stel fervente thuisbakkers rond die het tegen elkaar op gaan nemen. De Great British Bake Off ga je sowieso leuk vinden; het is namelijk waar onze variant op gebaseerd is. Vanaf donderdag kun je op NPO 1 zien hoe de thuisbakkers de mooiste creaties maken. Het programma is dit jaar wel anders dan andere seizoenen: jurylid Mary Berry wordt vervangen door Prue Leith en presentatoren Sue Perkins en Mel Giedroyc worden vervangen door Sandi Toksvig en Noel Fielding.

The Great British Bake Off is iedere donderdag om 20:30 te zien op NPO 1.

Lees ook:Wow: M&M’s komt met deze verrassende, nieuwe dessertsmaak

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Viva | Beeld: videostill