Hebben: Lidl verkoopt pizzaoven voor op de barbecue

12 april 2023
Yentl Feenstra

Een welkome aanvulling voor op de warme avonden

Afgelopen weekend stonden we met z’n allen al even met één been in de lente. En hoewel we dat zonnetje er in april nog wel een aantal keer zelf bij zullen moeten denken, zijn de lentekriebels al ruimschoots aanwezig bij ons. Wij kijken dan ook met smart uit naar het moment dat we voor het eerst de barbecue weer aan kunnen knallen. En net toen we dachten dat ons lente visoen niet beter kon, stuitte we op deze betaalbare pizzaoven van de Lidl. Hebben!

Pizzaoven voor op de barbecue

Met deze ge-wel-dige pizzaoven voor op de barbecue van Lidl heb je deze zomer the best of both worlds: barbecue gerechtjes én pizza! En dat is natuurlijk wat je wil. Daarnaast scoor je ‘m ook nog eens voor een betaalbare prijs. Voor maar €69.99 heb jij hem namelijk al in je tuin staan! We moeten ons inhouden om niet ogenblikkelijk de levertijd en weersvoorspelling te checken…

Wil je hebben

De pizzaoven is van het Lidl-merk Grillmeister, heeft een totale afmeting van 40x34x14 en weegt zo’n vijfenhalve kilo. Je zet ‘m op zowel een gas- als houtskoolbarbecue en de oven heeft een uitneembare pizzasteen van cordieriet. De bodem van de oven is geperforeerd, wat zorgt voor een optimale luchtcirculatie en warmteverdeling. Ook is het hebbeding vochtabsorberend, waardoor een knapperige pizzabodem gegarandeerd is. Daarnaast heeft de oven een geïntegreerde thermostaat voor eenvoudige temperatuurcontrole, waardoor je rustig een drankje drinkt met je gezelschap – in plaats van fulltime BBQ-meister te zijn. Dat wordt dus vliegensvlug bestellen bij de Lidl, want deze topper zal vast als warme broodjes over de toonbank gaan.

Lees ook: Recept: tercet cognac-ijs met champagne cocktail

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Pexels