28 februari 2019
Tjitske

De perfecte (anti-)katersnack: een Flügelbroodje

Carnavalvierders opgelet: ook ‘s ochtends kun jij nog lallend door de straten zwalken, want bij Bakker Bart scoor je dit jaar een heus Flügelbroodje. Ja heus, een roombroodje met Flügel. De snack is bedacht om tegen je kater te werken, maar wij vragen ons af of deze zoete suikerbom dat echt zal doen. Lekker is het in ieder geval wel!

Wil jij het Flügelbroodje proeven?

Bakker Bart

De broodjes zijn bedacht door een bakker, maar meerdere filialen nemen het idee nu over, aldus een woordvoerder van Bakker Bart. “Het broodje ligt vooral in de winkels in de carnavalsregio in het zuiden en oosten van het land.” Kom je uit het noorden en wil je ook zo’n lekker Flügelbroodje scoren, dan zul je toch echt naar het Carnavalsgebied moeten afreizen. Pak dan meteen meteen maar een feestje mee, zouden wij zeggen!

Alcohol

Dronken zul je niet worden van deze broodjes, maar omdat er toch alcohol in zit mag personeel onder de 16 jaar de broodjes niet verkopen en je mag het broodje niet kopen als je jonger bent dan 18. “Om dronken te worden, moet je wel heel veel broodjes eten. Daar word je denk ik zieker van, dan van de alcohol zelf”, zegt de woordvoerder van Bakker Bart.

Lees ook: Haal de wintersport in huis: Jumbo verkoopt Dr. Oetker Kaiserschmarrn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill, fotomontage