06 februari 2019

De broers houden wel van een zoete lekkernij op z’n tijd

De een houdt van hartig, de ander van zoet en weer een ander lust het allebei. Ook prins William en prins Harry blijken zoetekauwen te zijn. Er is een cake in het bijzonder die de prinsen erg graag lusten. 

Wij lusten ook wel een stukje van deze cake.

Bananencake

Net zoals de meesten houden ook prins Harry en prins William wel van een zoete lekkernij op z’n tijd. Voormalig chef van de heren, Darren McGrade, maakte met regelmaat iets zoets voor de royals klaar. Wat met name goed in de smaak viel, letterlijk en figuurlijk, was karamel-bananencake, zo onthult de chef aan Cheat Sheet.

Toetjes

Hoewel we niet zeker weten of het daadwerkelijk het favoriete toetje van de prinsen is, weten we wel dat ze het graag eten. Daarnaast houdt Harry eigenlijk van alle toetjes waar banaan in is verwerkt. William daarentegen houdt van alle soorten toetjes, of daar nu banaan in zit of niet. Een andere favoriet van William is Toffee Pudding. De pudding wordt met name tijdens kerst geserveerd en naar verluidt kunnen William en zijn vrouw Kate Middleton de lekkernij niet weerstaan.

Favoriet van koningin Elizabeth

Iets wat prins William met zijn grootmoeder deelt is zijn liefde voor Chocolade biscuitcake. Naar verluidt is dit gebakje de favoriet van koningin Elizabeth, maar ook William kan er geen genoeg van krijgen. Het schijnt zelfs dat dit een van de taarten is die werd geserveerd tijdens zijn koninklijke bruiloft in 2011.

Wil je weten hoe Darren McGrade zijn karamel bananencake maakt? Bekijk dan hier het recept.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Cheat Sheet | Beeld: Videostills