13 oktober 2023
Redactie Kookfans

Ben jij ook zo verslaafd aan koffie?

Terwijl de een maar één kopje koffie per dag drinkt, heeft de ander minstens vijf kopjes nodig om de dag door te komen. Een goed kopje koffie: daar is bijna iedereen wel voor in, maar deze vier sterrenbeelden kunnen écht niet zonder koffie in hun leven. Klopt dit met jouw sterrenbeeld?

Steenbok

Een Steenbok is gek op koffie. Je bent een echte liefhebber en daarom maken verschillende soorten of smaken je niets uit – als er maar koffie in zit! Je kan dan ook snel andere drankjes en voedingsmiddelen waarderen waar een koffiesmaak aan zit. Maar je bent ook kritisch, want koffie van slechte kwaliteit proef je meteen en die laat je liever staan.

Boogschutter

Een Boogschutter kan onwijs genieten van een kopje koffie in de ochtend. Een koffiemomentje voor jezelf, daar neem je graag de tijd voor. Je hoeft dan ook niet door koffie wakker te worden, het is voor jou een perfecte manier om even tot rust te komen. Het is je favoriete moment van de dag voordat alle drukte begint, en daar hoort natuurlijk een kopje koffie bij. Vooral wanneer je helemaal alleen bent, kan jouw dag niet meer stuk.

Schorpioen

Voor een Schorpioen moet een kop koffie net zo sterk zijn als zijn/haar eigen persoonlijkheid. Wanneer je smaakpapillen ervan beginnen te tintelen, is het voor jou een goed bakkie. Je bent er dol op en daarnaast maakt het je blij als je even niet zo lekker in je vel zit. Bij het nemen van een kopje koffie word je weer rustig en herwin je je kalmte.

Ram

Een Ram is een heuse koffieverslaafde. Je staat bekend om je liefde voor koffie en het liefst ga je voor sterk en klein: een espresso, want je maakt immers niet veel tijd voor een kopje koffie als ambitieus en avontuurlijk mens. Een sterke, kleine espresso is precies wat je nodig hebt. Dit geeft je genoeg energie om de dag een beetje fatsoenlijk door te komen – én het liefst drink je het als een shot in één keer achterover. Vanwege je cafeïne verslaving bestaat er voor jou geen dag zonder koffie.

Lees ook: Op dít moment kosten boodschappen je het minste geld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Libelle, Margriet, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock