26 april 2022
Jaimy Boer

Op naar Lidl!

Laat alles nu uit je handen vallen en trek een sprintje naar de dichtstbijzijnde Lidl. De supermarkt verkoopt deze week namelijk een grote roze koektaart. Perfect voor als je veel visite over de vloer krijgt of heel veel zin hebt in roze koeken – want wie heeft dat nou niet? Lees gauw verder!

Roze koek in het groot

Ben jij ook zo dol op de roze koek? Ze zijn betaalbaar, perfect voor bij de koffie of thee en er zijn verschillende soorten. Van de originele roze koek tot eentje met smarties, jam en… een xl-formaat. Supermarkt Lidl pakt deze week helemaal uit en komt met een heuse roze koektaart. En ja, dat klinkt net zo smakelijk als het is!

Dikke laag roze fondant

De roze koektaart is niet van de echte koek te onderscheiden, en heeft uiteraard een dikke laag roze fondant. Om het wat zoeter te maken zit er een extra laagje jam op. Hier kun je dus een hoop monden voeden, als je tenminste zo lang kunt wachten.

bron: Lidl

Assortiment

Wie de roze koektaart wil proberen, moet snel zijn. Met de schappelijke prijs van €2,99 vliegt-ie waarschijnlijk de schappen uit. En als je dan toch bij de Lidl bent, is het zeker een goed idee om wat langer bij de taarten te blijven staan. Deze week verkoopt de supermarkt namelijk ook mini-vlaaitjes die gevuld zijn met gele room. Kortom, smullen geblazen!

Lees ook: Recept: cheesecake met roze koek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Unsplash, K Mitch Hodge