08 november 2021

Maggi en Koffietijd-kok London leren je de lekkerste recepten 

Maggi lanceert een tweetal nieuwe kruidenbouillonblokken met natuurlijk ingrediënten zoals groenten en kruiden. Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe kruiden, organiseert Maggi in samenwerking met Koffietijd een leuke online kookworkshop. En het goede nieuws is: jij kunt daar gratis aan meedoen! 

Maggi Rustic Bouillon

In een handomdraai diepte en de rustieke smaak van aromatische kruiden en groenten toevoegen aan je gerecht? Het kan met de nieuwe Maggi Rustic Bouillon. De premium kruidenbouillonblokken bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten zoals groenten en kruiden, met zichtbare specerijen. Daarnaast bevatten ze minder vet en zout dan reguliere bouillonblokjes en geen palmolie, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Twee smaken

De nieuwe bouillonblokken zijn verkrijgbaar in twee smaken. Rustic Bouillon Provence (de rustieke smaak van wortel, ui, knoflook en provençaalse kruiden) en Rustic Bouillon Mediterranean (de klassieke Italiaanse smaak van tomaat, peterselie, basilicum en paprika). Met de nieuwe Maggi-producten breng je jouw maaltijd in een handomdraai op smaak met de juiste hoeveelheid kruiden. Van risotto, couscous en stoofpotjes tot soepen en sauzen: de tabletten zijn ideaal om aan je gerecht toe te voegen.

Kookworkshop

Ben jij enthousiast geworden over de nieuwe Rustic Bouillon, maar weet je nog niet precies hoe je ze moet gebruiken? Dan hebben wij de perfecte oplossing: je kunt namelijk meedoen aan een gratis online kookworkshop. Op dinsdag 9 november nemen Maggi en Koffietijd je mee op een culinaire reis door Italië en Frankrijk. Koffietijd-kok London en presentator Patrick Martens bereiden een uur lang de lekkerste recepten én beantwoorden al jouw culinaire vragen. Enthousiast geworden? Meld je dan gratis aan!

Maggie Rustic Bouillon is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo voor een adviesprijs van €1,79 per pakje met 6 kruidentabletten.

Lees ook: Er bestaan nu tompoucebollen: een kruising tussen oliebollen en tompouces

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Maggi