25 januari 2018
Sabine


Ola lanceert een nieuwe Cornetto

Het duurt nog even voor we in Nederland kunnen genieten van echt warme zonnestraaltjes, maar van dit Cornettonieuws worden we desalniettemin enthousiast. Ola heeft bekend gemaakt dat haar populaire ijsje een nieuwe variant krijgt.

Wij willen het ijsje zeker eens proberen.

Allergie
Heb je een glutenallergie? Heb je een lactose-intolerantie? Of ben je vegan? Dan word je heel blij van dit nieuws. Er komt namelijk een zuivel- en glutenvrije Cornetto! Nu kunnen nog meer mensen zich tegoed doen aan het klassieke ijsje. Het roomijs is gemaakt van sojamelk en het hoorntje is helemaal glutenvrij.

Veganistische levensstijl
Steeds meer mensen besluiten om veganistisch te leven of om een dagje per week vlees-, zuivel- en eivrij te eten. Het is daarom niet zo raar dat Ola heeft besloten een veganistische ijsje te lanceren. Momenteel moeten we nog wel even wachten voor we van deze Cornetto kunnen genieten. In het Verenigd Koninkrijk is de lekkernij al wel verkrijgbaar. Het is nog niet bekend of wij ons binnenkort ook tegoed kunnen doen aan het ijsje, maar we hopen het natuurlijk wel!

Lees ook: Ben en Jerry’s komt met drie spiksplinternieuwe smaken!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Albert Heijn