27 oktober 2021
Christel

Leuk als tropisch cadeautje in de winter

Hoewel de winter met rasse schreden nadert, blijft Cointreau nog even in tropische sferen. In samenwerking met The Tropicool Company brengt het merk namelijk een nieuwe limited edition fles Cointreau uit. De sinaasappellikeur trekt namelijk een tropisch jasje aan als ode aan de Margarita. 

Limited edition

In de herfst en de winter kunnen we wel wat meer kleur gebruiken en dus sloegen Cointreau en The Tropicool Company de handen ineen. Samen brengen ze een limited-edition fles op de markt die kleurrijk, modern en exotisch oogt. Bovendien is de fles geïnspireerd door de Margarita-cocktail, en dat zie je terug in het kleurrijke design.

Kleurrijk

Op de zijkant van de fles zie je subtiele referenties aan zowel de sinaasappellikeur in de fles als de Margarita-cocktail. Zo is een sinaasappel afgebeeld, die symbool staat voor het zonovergoten fruit dat Cointreau kenmerkt. Maar is de fles ook een kleurrijke ode aan de harmonie tussen de ingrediënten die in een Margarita zitten. Blauw staat voor de tequila, wit voor het zout, geel voor de citroen en oranje staat dan weer voor de Cointreau. Een echte eyecatcher dus! 

De Cointreau Tropicool is vanaf 30 oktober beschikbaar in de horeca en bij geselecteerde winkels voor €23,99. 

Lees ook: Recept: linguine met reuzengarnalen in een romige wijnsaus

Bron en beeld: Cointreau