21 juli 2021
Jaimy Boer

Het drankje ondergaat een grote transformatie

Slecht nieuws voor liefhebbers van Coca-Cola Zero Sugar. Coca-Cola heeft namelijk aangekondigd dat ze het recept van hun populaire product gaan veranderen. En daar is niet iedereen blij mee…

‘Nieuwe en verbeterde versie’

Coca-Cola bracht het ‘slechte’ nieuws via een aankondiging op Twitter. Zo zegt het frisdrankmerk: “Nieuw blikje. Nieuwe formule. We introduceren de nieuwe en verbeterde versie van Coca-Cola Zero Sugar. Nu nog lekkerder.”

Ander blikje

Naast een andere smaak, heeft het blikje ook een make-over gehad. Waar je voorheen het rode blikje met zwarte vlakken zag, is het nu een compleet rood blikje met zwarte letters. Zie het vernieuwde blikje hieronder!

Slecht nieuws voor de fans

Niet iedereen is blij met de aankondiging van Coca-Cola. Veel mensen vrezen namelijk dat hun favoriete drankje voortaan niet meer lekker is. Zo schrijft iemand op Twitter: “Nee, het is geweldig zoals het is.” Een andere Twitteraar uit haar zorgen en schrijft: “Coke Zero Sugar was goed en het is zo’n beetje de enige frisdrank die ik nu drink. Ik heb de bijgewerkte versie niet geprobeerd en ik maak me er echt zorgen over, omdat het niet hoefde te veranderen. Ik hoop echt dat jullie het niet hebben verpest, maar ik ga het wel proberen. Er is hoop!” We zijn benieuwd of het drankje veel van smaak gaat veranderen!

Lees ook: Taart gemaakt met Coca Cola? Ja, en je gaat het ontzettend lekker vinden

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Woman and Home | Beeld: Unsplash, Lucia Garo