17 mei 2018
Maayke

Wij zien deze nieuwe smaken zeker wel zitten

Ben je een pindakaas-liefhebber? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het bekende pindakaasmerk Calvé komt nu met vijf hele bijzondere nieuwe smaken. Wij verwachten dat deze nieuwe smaken zomaar eens de nieuwe runner-ups zouden kunnen zijn van de ‘gewone’ Calvé pindakaas. Wat denk jij? Zit er een smaak bij die jij zeker in je keukenkastje wilt hebben staan?

En de nieuwe Calvé pindakaas-smaken zijn…

Nieuwe edities

Hou je vast, de nieuwe smaken pindakaas zijn: karamel zeezout, speculaas kruiden, cacao nibs, stukjes pecan en stukjes amandel! Hier moet natuurlijk wel een smaak tussen zitten die jouw voorkeur heeft. Wij verwachten stiekem toch dat de populaire smaakcombinatie, oorspronkelijk afkomstig van de Tony’s Chocolonely chocoladerepen, karamel zeezout toch wel als warme broodjes over de toonbank zal gaan vliegen. Daarnaast zijn alle overige vier smaken natuurlijk ook een feestje op elke boterham.

Gezonde voedingsstoffen

Dit populaire Nederlandse beleg is bron van bouwstoffen, eiwitten en rijk aan onverzadigde vetten. Een gezond begin van de dag dus. En laten we eerlijk zijn, wie is er nou niet opgegroeid met een bammetje met pindakaas? Wij zijn heel benieuwd en duiken snel de supermarkt in om een van deze nieuwe smaken te proberen. De Calvé pindakaaspotten in de vijf nieuwe smaken zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkten. Eén pot van 210 gram kost €2,79. Een leuke tip: de Albert Heijn heeft de Calvé pindakaaspotten in de aanbieding: 2 voor €3,50. Welke smaken ga jij als eerst proberen?

Calvé pindakaas karamel zeezout

Lees ook: Goddelijk: deze gevulde Italiaanse pistolets met kruidenboter moet je eens proberen

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Calvé pindakaas | Beeld: videostill