19 februari 2018
Desy

Wist jij dat je dit met je broodrooster kon doen?

Brood roosteren, wij zijn er fan van. Met een broodrooster maakt je je doodgewone sneetje brood opeens een stuk interessanter en en lekkerder. Jammer alleen dat je naderhand die vervelende kruimels uit het apparaat moet zien te krijgen. 

Of kan het veel makkelijker?

Broodrooster

Wanneer je een broodje hebt geroosterd moet je altijd veel moeite doen om het apparaat schoon te maken. Verwoed schud je de broodrooster uit boven de prullenbak in een poging alle kruimels eruit te halen. Maar wat blijkt nou, je kunt je leven in één klap een stuk makkelijker maken. De fabrikanten van broodroosters hebben er, in tegenstelling tot wat wij altijd dachten, heus wel over nagedacht.

Broodkruimellaatje

Een Twitteraar heeft ons de ogen namelijk geopend Afgelopen week deelde hij een post via social media; het betrof een foto van een broodrooster waar hij bij had gezet: ‘Ik schud al twee jaar mijn broodrooster ondersteboven uit en vandaag heb ik dit ontdekt.” Op de foto is te zien dat er een laatje in het apparaat zit dat de kruimels opvangt. Je kunt hem er zo uitschuiven, de kruimels eruit halen en het laatje weer dicht doen. Wij hadden geen flauw idee, en heel veel mensen met ons niet.

broodroosterlaatje

Lees ook: ‘Geroosterd brood is beter voor je darmen’ broodje aap of niet? Dít is het antwoord!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Kookfans ©