14 december 2021

Wij zijn onderweg naar de supermarkt!

Ben je dol op toetjes, specifiek de varianten met chocola? Dan moet je deze week in sneltreinvaart naar de Aldi. Ze hebben namelijk een weekactie tot en met 19 december: lavacakes met Baileys. Een topcombinatie, zowel voor de feestdagen als voor de dagen daarna! Wij vertellen je er meer over. 

Goddelijke combinatie

We weten uit ervaring dat Baileys likeur heel goed met chocola gecombineerd kan worden. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als geheim ingrediënt voor een cheesecake of voor fudge. Ook in bijvoorbeeld ijs of een gerecht als tiramisu doet Baileys het goed. De Aldi had dat door en besloot er iets mee te doen. Ze hebben ervoor gekozen om Baileys te combineren met een bijzonder toetje, namelijk met lavacakes. De buitenkant van de lavacakes is van chocola, de vulling van Baileys. Het is de derde keer dat ze deze cakejes op de markt brengen. Net als de vorige twee keren gaat het om een tijdelijk product. Het is namelijk maar een week verkrijgbaar.

Smaakexplosie

De lavacakejes zijn een diepvriesproduct en moeten tien minuten in de oven. Dat zorgt ervoor dat de buitenkant lekker warm wordt en de Baileys smelt. Een smaakexplosie ontstaat in je mond op het moment dat je een hap van zo’n cakeje neemt. Voor een extra smaaksensatie kun je wat ijs bij de lavacakes scheppen. Heerlijk! Wij zijn afgelopen week al langs de Aldi geweest en hebben flink ingeslagen. De cakejes hebben namelijk een smaak waar je meer en meer van wilt!

Voordelig en lang houdbaar

Niet onbelangrijk: wat kosten deze heerlijkheden? Aldi’s prijzen zijn doorgaans laag, zo ook bij dit product. Je betaalt maar €1,99 voor 2 cakejes. Ze kunnen ook nog eens lang bewaard worden in de vriezer. Je kunt dus met een gerust hart een voorraadje inslaan, zodat je nog lang van de cakejes kunt genieten. Wij zijn fan en gaan deze week zeker nog een bezoekje aan de Aldi brengen!

Lees ook: Recept: Mars lavacake met slechts drie ingrediënten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: FlavorFlav, Aldi | Beeld: Pixabay