29 september 2017
Christel

Voor het geval je een handig artikel gemist hebt…

We vulden de afgelopen week weer met tig van lekkere recepten en handige kookweetjes. Mocht je een paar van de handigste artikelen gemist hebben; we hebben de best gelezen artikelen van deze week voor je op een rijtje gezet.

1. Met dit goedkope middel laat jij je afzuigkap blinken als nooit tevoren!

Een afzuigkap van roestvrijstaal is prachtig, het geeft je keuken een moderne chique uitstraling. Maar het schoonhouden van al dat glimmende staal is bijna een fulltime baan, want élk vlekje is erop te zie. Nou is een keuken gemaakt om te gebruiken en kun je niet voorkomen dat er af en toe wat vlekken te zien zijn, maar irritant zijn ze wel. Gelukkig is er een middeltje waardoor je ze snel verwijdert!

afzuigkap2. Begin je last te krijgen van een griepje? Dan zou je déze groente vaker moeten eten

Als we grieperig worden zijn we snel geneigd om meteen een weeshuis-voorraad sinaasappels in te slaan, want vitamine C kun je op zo’n moment immers niet genoeg binnenkrijgen, toch? Dat is inderdaad zo, maar als je behoefte hebt aan een extra dosis vitamine C is een sinaasappel niet de beste keuze.

groente

3. Dít moet je volgens een McDonalds-manager nooit bestellen bij de fastfoodketen

Stiekem houden we allemaal wel van een flinke schranspartij bij de McDonalds. We weten dat het eten daar niet geheel volgens de schijf van vijf is, maar dat weerhoudt ons zeker niet. Toch zijn er wat dingen die we beter kunnen laten. Zeker als je de verhalen van deze manager van de McDonalds moet geloven. 

McDonald's

4. Om deze reden kun je het brood in restaurants beter overslaan

We voelen ons vaak een gewaardeerde gast wanneer we uit eten gaan en de bediening schotelt ons meteen een karafje water voor en een mandje brood met een royale portie knoflookboter. Alleen blijkt dat dat gratis brood niet zo’n mooi sprookje is als het lijkt.

brood

5. Dít is de reden dat iedereen kipfilet in bloem bakt! Jij gaat het ook doen als je dit leest!
Kip, het meest veelzijdige stukje vlees.’ Deze kreet bestaat niet voor niets, want je kan werkelijk alle kanten op met een stukje kipfilet. Roerbakken, grillen, door een salade: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar deze wil je natuurlijk wel zo lekker mogelijk maken, dat kun je doen door middel van bloem!

kip

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Beeld: archief