30 augustus 2023
Yentl Feenstra

Let goed op als je dit product in huis hebt

Een allergie voor gluten? Eet dit product dan absoluut niet! Albert Heijn waarschuwt voor de AH Indisch gekruide gehaktballetjes die in hun winkels ligt. Er is namelijk een belangrijke veiligheidswaarschuwing voor afgegeven. Wij vertellen je waar het precies om gaat.

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar het etiket – want super betrouwbaar zou je denken. Soms gaat het alleen helaas toch nog mis, zoals nu bij supermarkt Albert Heijn. Hier is namelijk iets fout gegaan met het etiket van een product. Ben je allergisch voor gluten? Let dan even goed op.

Veiligheidswaarschuwing

Albert Heijn waarschuwt voor haar AH Indisch gekruide gehaktballetjes. De gehaktballetjes bevatten mogelijk gluten. Hierdoor staan niet alle juiste allergenen op de verpakking. Eet het product dus niet als je een allergie hiervoor hebt.

Specificaties

  • Product: AH Indisch gekruide gehaktballetjes
  • Houdbaarheidsdatum: 06-09-2023

Indisch gekruide gehaktballetjes van Albert Heijn in verpakking

Voor klanten met een allergie is het mogelijk om de gehaktballetjes terug te brengen. Indien je geen allergie voor gluten hebt, kun je ze gewoon eten.

Lees ook: Waarom je gerechten met geraspte kaas niet zomaar in je airfryer moet doen

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: nvwa | Beeld: Adobe Stock, ©Albert Heijn