22 juni 2018
Maayke

Aperol spritz is heel goedkoop bij deze supermarkt

Hét nieuwe drankje van deze zomer is toch wel de populaire Aperol spritz. Op het terras bestellen we tegenwoordig bijna geen standaard biertjes of een glaasje wijn meer. Nee, deze combi van Aperol met prosecco is het verfrissende drankje dat we alleen nog maar op het terras willen drinken.

Maar nu kan je een fles Aperol voor thuis ook heel goedkoop kopen bij deze goedkope supermarkt.

Italië

De bekende Aperol spritz maak je heel gemakkelijk zelf door de Aperol te mixen met wat prosecco en koolzuurhoudend water. Dit is een bitter en verfrissend drankje dat helemaal vanuit het zonovergoten Italië naar de terrassen in ons eigen land is overgevlogen. We kunnen er hier geen genoeg van krijgen en daarom speelt de populaire supermarkt Lidl hier handig op in.

Lidl

Wekelijks heeft de populaire supermarkt speciale weken, waarbij producten uit alle delen van de wereld in de aanbieding zijn. En laat het volgende week nou net de beurt zijn aan het prachtige Italië. Niet alleen weten de Italianen wat lekker eten is, ook op het gebied van zomerse drankjes zijn ze goed. Tijdens de Italiaanse week bij de Lidl zullen de schappen weer vol liggen met Italiaanse lekkernijen. Ook wordt hier voor het eerst de ‘Bitterol‘ aan toegevoegd, een vervangende likeur van het merk Aperol. De flessen zijn verkrijgbaar voor slechts €4,99, wat al behoorlijk wat scheelt met de originele prijs van een fles Aperol (€10,99).

Aperol Spritz supermarkt

Lees ook: Zo maak je zelf heerlijk Aperol Spritz-ijsjes!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: videostill