15 oktober 2020

Wie wil dit ‘spekkapje’ weleens proberen?

Een mondkapje dat naar bacon ruikt… Only in America! Een voedselproducent uit de Amerikaanse staat Minnesota vond dit wel een goed idee en ontwikkelde een mondkapje met de geur van gebakken spek. 

Limited edition spekkapjes

“We wilden een nieuwe manier bedenken waarop mensen ons gebakken spek kunnen ervaren”, zegt een manager van voedselproducent Hormel. “Op deze manier kunnen we de favoriete geur van onze klanten dichterbij hen brengen.” Helaas gaat het wel om limited edition mondkapjes, zo meldt het bedrijf op zijn website. Je kunt ze namelijk niet kopen. Tot 28 oktober kunnen bezoekers van het bedrijf de ‘spekkapjes’ winnen. Voor elke aanmelding op de website ‘Breathable Bacon’ doneert de voedselproducent een maaltijd aan een goed doel.

Nieuwste spekgeurtechnologie

Het bedrijf zegt de ‘nieuwste spekgeurtechnologie’ – wat dat ook maar mag zijn – te hebben gebruikt om de mondkapjes naar bacon te laten ruiken. Op Twitter is al een gelukkige klant te zien die als een van de eersten het spekkapje mag uitproberen. “Dit ruikt zo goed. Ik denk er zelfs over na om dit mondkapje de hele dag te dragen, ook al ga ik niet eens het huis uit.”

Lees ook: Recept: spruitjes met appel en bacon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Unsplash