Nieuw bij Aldi: de pizzavlaai

07 november 2018

Na de frikandellenvlaai introduceert Aldi nu de pizzavlaai

Een jaar geleden introduceerde budgetsupermarkt Aldi de frikandellenvlaai. De vlaai, gevuld met frikandellen en currysaus, ging het hele internet over en was binnen korte tijd uitverkocht. Dat de frikandellenvlaai zo’n succes zou zijn had niemand verwacht, maar dit jaar komt de supermarkt terug met een nieuwe variant: de pizzavlaai.

Aldi vond het tijd om een nieuwe hartige vlaai te introduceren.

Pizzavlaai

De frikandellenvlaai met currysaus die vorig jaar in de eerste week van november werd geïntroduceerd, zorgde voor veel discussie onder de Nederlandse jongeren. De hartige vlaai deed destijds veel denken aan een groot broodje frikandel, dat erg populair is onder deze groep. Aldi probeert het dit jaar opnieuw met een hartige vlaai, namelijk een vlaai gevuld met de ingrediënten van een pizza met salami.

Aldi

Laten we ook de kruidnootjesvlaai van de Aldi niet vergeten. Deze pr-stunt zorgde ook voor enige commotie, maar wel aanzienlijk minder dan de frikandellenvlaai. Nu, een jaar later, maakt de frikandellenvlaai plaats voor de pizzavlaai. Deze ‘traditioneel gebakken pizzavlaai’ is gevuld met een kruidige vulling van tomaat, ui, paprika, salami en kaas. Een feest dus voor de echte pizza-liefhebber! De pizzavlaai is vanaf vrijdag 9 november voor €3,99 verkrijgbaar tijdens de weekactie van de Aldi.
aldi pizzavlaai1

Lees ook: 10 voedsel gerelateerde dingen die we altijd al verkeerd deden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AldiTelegraaf | Beeld: Aldi

Kookfans gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Cookie Verklaring