Desy

Zo slaagt je diepvriespizza altijd!

Goed, we weten dat een diepvriespizza altijd minder lekker is dan zo’n knapperige pizza die uit de houtoven van de pizzeria komt, maar toch valt de diepvriespizza ons vaak vies tegen. Verwacht jij er ook altijd meer van en ben jij ook altijd teleurgesteld? Probeer hem dan eens op deze manier te bakken! 

Met deze tip bak je voortaan altijd de perfecte pizza!

Vergeet de instructies

Een diepvriespizza die maar voor de helft gaar is, een diepvriespizza die op plekken nog bevroren is terwijl de korsten al zijn aangebrand: het bakken van een pizza uit de supermarkt kan soms een ware crime zijn. Heb jij ook altijd moeite met het hele bakproces en zou je het ook wel eens leuk vinden als die supermarktpizza wél geslaagd uit de oven komt? Dan willen we je adviseren de instructies op de verpakking van de pizza naast je neer te leggen en in plaats daarvan dit te proberen.

Ontdooien

Haal de pizza ver voordat je hem klaar wilt maken uit de diepvries en laat hem helemaal ontdooien. Verwarm de oven voor op de hoogste stand (vermijd de grillstand!) en leg de ontdooide pizza op een rooster. Zet dit rooster in de voorverwarmde oven en bak de pizza in 5-8 minuten goudbruin en gaar totdat de korsten knapperig zijn en de kaas op de pizza bubbelt. Doe je het op deze manier, dan zal je pizza altijd goed gelukt uit de oven komen! Vind je de pizza nog steeds saai? Lees hier hoe je een diepvriespizza lekkerder kunt maken!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill