Sabine

Je hoeft nu geen eeuwigheid te wachten tot de kaas is gesmolten

De tostifans onder ons weten maar al te goed dat het soms veel te lang duurt voor je tosti klaar is. Daarnaast kan het ook best een precies werkje zijn. Je kunt het tosti-ijzer of het gas niet al te hoog zetten want dan verbrandt de buitenkant, maar de kaas is dan nog niet gesmolten. Dus je zult toch minstens vijf minuten wortel moeten schieten voor het klaar is. Gelukkig is er een snellere manier om het klusje te klaren!

Je gaat het nooit meer anders klaarmaken.

Sneller

Op de kwaliteit van een tosti wil niemand inleveren, dus je maakt je tosti vaak klaar op de manier waarop je dat altijd doet. Zo weet je precies dat de lekkernij op je bord belandt zoals jij ‘m graag eet, maar het kan sneller! Het is een stap meer, maar dan kun je veel sneller van je tosti genieten.

Bereiding

Het duurt vaak lang om een tosti te bereiden omdat de kaas wel goed moet smelten. Kookfans heeft echter een manier gevonden waarop je dit sneller kunt doen. Beleg eerst je boterhammen met kaas zoals je dat normaal ook zou doen en leg het op een bord. Doe het bord daarna 40 seconden in de magnetron. Het resultaat: gesmolten kaas! Maar… je broodje is niet echt knapperig. Taai zelfs. Geen probleem! Tover een koekenpan tevoorschijn, doe hier een beetje boter in en bak de tosti daarna. Je kunt het gas nu zelfs hoger zetten omdat de kaas al gesmolten is! Het enige waar je je nu nog op moet concentreren is dat het brood knapperig wordt en niet verbrandt! Op deze manier ben je veel sneller klaar dan wanneer je dan nog moet wachten tot de kaas volledig is gesmolten.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Beeld: videostill