Vivian

Wist jij dit al?

Als wij ergens dol op zijn, dan is het wel zelfgemaakte slagroom. Geen spuitbus kan op tegen een vers geklopt bakje room, als je het ons vraagt. Daarvoor is het wel van belang dat je de juiste tools in huis hebt. Zo is een garde echt onmisbaar, maar minstens zo belangrijk is hoe je die garde gebruikt. Deze viral TikTok-video legt het je uit. 

TikTok

Op TikTok laat Sonny Hurrell, die al zeventien jaar werkzaam is als kok, regelmatig zijn lekkerste recepten en beste kooktips zien. Van de perfecte spinazie tot hoe je het best een paprika snijdt, de kok geeft antwoord op alle vragen van zijn 3,8 miljoen volgers. Zo deelde hij een tijdje geleden ook de beste manier om slagroom te kloppen met een garde.

Slagroom kloppen

Als je weleens slagroom met een garde hebt geklopt, weet je dat dit enorm wat bloed, zweet en tranen kan kosten. Binnen een mum van tijd is je arm verzuurd van al die rondjes die je met de garde draait en dan ben je nog niet eens halverwege! Volgens TikTokker Hurrell is er dan ook een betere manier om de garde te gebruiken. De beste manier is niet om rondjes te draaien, maar om de kom in een hoek van 45 graden te houden en vervolgens de garde van boven naar beneden te bewegen. “Perfecte slagroom binnen een mum van tijd”, aldus de kok. Handig!

@thatdudecancook

Did you know about this??!! #kitchenhacks #learnfromme #cookingtips

? Them Changes – Thundercat

Lees ook: Met slechts twee ingrediënten maak je zelf de lekkerste slagroom!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, Isabella and Zsa Fischer