Redactie Kookfans

Beter dan dit wordt het niet

Het is hartje zomer en daarmee de perfecte periode om te gaan picknicken. Niets fijner dan met dit mooie weer een lekker plekje opzoeken in de natuur om daar te genieten van heerlijke hapjes en een wijntje. Deze multifunctionele picknick rugtas van de Lidl (met wijnhouder!) maakt dat nu wel heel gemakkelijk! 

Picknick rugtas

De superhandige picknick rugtas bevat álles wat je nodig hebt voor een gezellige middag picknicken met vier personen. Je hoeft dus niet je eigen borden, bestek en glazen mee te nemen, want ook dat zit in de picknick rugtas van de Lidl. Nóg leuker: de rugtas is zelfs voorzien van vier wijnglazen. En of dat nog niet genoeg was, zit er ook nog een peper en zout vaatje bij én servetjes.

Nóg meer opties

Ook heeft de Lidl nagedacht over de fles wijn die je waarschijnlijk meeneemt omdat er vier wijnglazen in de rugtas zitten. Want wat blijkt? De rugtas bevat een wijnhouder! Nog handiger is het dat de wijnhouder afneembaar is, waardoor het verder geen ruimte inneemt in de rugtas zelf. Daarnaast bevat de tas een flessenopener én een vriesvakje. We houden van een praktische rugtas, toch?

Het allerleukste aan deze rugtas is misschien toch wel de prijs. Want je koopt de rugtas écht voor ‘n prikkie. De ESMEYER picknick rugtas scoor je namelijk al voor €39.99. Die laat je toch niet liggen?

Lees ook: Onmisbare recepten voor een heerlijke picknick

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Adobe Stock