Met DIT geheime ingrediënt maak jij hét perfecte roerei, je wil nooit meer anders!

26 april 2017

Je eet je roereieren nooit meer anders!

Wat is er nu lekkerder dan de dag beginnen met een heerlijk eitje? Gekookt, gebakken of gepocheerd; wij lusten het allemaal wel. Maar onze absolute favoriet is toch wel het roerei. Er zijn verschillende manieren om een roerei goed te bereiden, maar als je het eenmaal op deze wijze hebt gemaakt doe je nooit meer anders.

Je hebt er slechts een simpel ingrediënt voor nodig!

Mayonaise

Het maken van het perfecte roerei heeft niks te maken met de ideale temperatuur of een of andere techniek, één simpel ingrediënt maakt het verschil. Door mayo toe te voegen aan je ei wordt-ie nóg romiger en niet waterig zoals dat met water en melk wel eens gebeurt. Je weet dus wat je te doen staat bij het volgende ontbijt, gewoon een kwak mayonaise door de eieren kloppen vóórdat je ze de pan in doet. Je hebt niet veel nodig, een theelepeltje is voldoende. Je proeft nauwelijks iets van de mayonaise, maar in de textuur van je roerei maakt het een wereld van verschil. Je weet dus wat je bij je volgende ontbijtje te doen staat!

Lees ook: Water, frisdrank of thee: wat werkt het best tegen de dorst?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Jan Magazine | Beeld: Wikipedia 

Kookfans gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Cookie Verklaring