Christel

Wij hadden hier nooit aan gedacht

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de smaak van onze geliefde gehaktbal te verreiken. Zo is het overheerlijk om wat crème fraîche door de gehakt te doen of ze te bakken in tomatensaus, maar dit trucje kenden we nog niet.

Iedere gehaktliefhebber moet dit een keer uitproberen. Wil je de meest lekkere gehaktballen maken? Voeg een beetje appelmoes aan je gehaktbal toe en het wordt overheerlijk! Maak de gehaktballen zoals je ze normaal maakt maar en voeg een flinke klodder appelmoes toe. Per 100 gram gehakt, voeg je ongeveer 30 gram appelmoes toe. Zie hieronder een voorbeeld van welke ingrediënten je kunt gebruiken voor de lekkerste gehaktballen.

Dit heb je nodig voor 7 á 8 gehaktballen

  • 700 gram gehakt
  • 2 eieren, geklutst
  • 90 gram paneermeel
  • 200 gram appelmoes
  • snuf zout
  • snuf peper

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RD | Beeld: Pixabay