Christel

Zo wordt de lekkernij nóg smakelijker

We zijn dol op gevulde eieren in alle soorten en maten. We doen ons graag tegoed aan de klassieke gevulde ei, maar zetten onze tanden ook maar wat graag in variatie hierop. Hoewel het heel makkelijk is om zelf gevulde eieren te maken, lukt het je niet om de gevulde eieren van je moeder of oma te evenaren. Tot nu toe.

Hoewel je moeder of oma dít ingrediënt waarschijnlijk niet gebruikten voor hun gevulde eieren, waren hun eieren altijd romig en licht. Om dit ook op een heel makkelijke manier te bereiken kun je in de toekomst wat witte azijn aan je mengsel toevoegen.

Naast de gebruikelijke ingrediënten zoals mayonaise, eigeel, peper en zout moet je een ongeveer een halve theelepel witte azijn gebruiken voor je gevulde eieren. Hoewel je de smaak van azijn niet proeft, voegt dit een beetje zuur toe aan je mayonaise mengsel, waardoor je een verrassend lichte en vochtige vulling krijgt.

Meteen enthousiast geworden? Maak dan eens deze gevulde eieren.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterst

Bron: Purewow | Beeld: Kookfans