Maayke

Je vindt dit geweldige schoonmaakmiddel bij de Wibra

De mensen die regelmatig in een Wibra komen zijn vast al bekend met het schoonmaakmiddel Dasty. Velen spreken van een van de beste schoonmaakmiddelen ter wereld. En wij moeten eerlijk toegeven, het is ook wonderbaarlijk wat dit simpele flesje Dasty allemaal voor elkaar krijgt in de keuken!

Het schoonmaakmiddel is ontzettend veelzijdig.

De oven

Een vieze oven met aangekoekte, zwartgeblakerde etensresten aan de binnenzijde? Deze krijg je gemakkelijk weer schoon met wat Dasty. Spray wat van het schoonmaakmiddel op de zijkanten, aan de binnenzijde van de oven. Laat dit even goed intrekken en veeg tenslotte het vuil gemakkelijk weg met een vaatdoek.

Barbecue

Nu de temperaturen in ons land weer oplopen, zal ook de barbecue steeds vaker uit het tuinhuisje gehaald worden. Het liefst spendeer je zo min mogelijk tijd aan het schoonmaken van de barbecue. Gelukkig is Dasty een handig hulpmiddel om de barbecue binnen mum van tijd weer schoon te hebben. Spray was Dasty op het grillrooster, laat kort intrekken en veeg het rooster schoon met een vaatdoek.

Vette pannen

Gebruik je vaak een vaste koekenpan voor veel bereidingen? Dan wordt deze na verloop van tijd steeds vetter. Gelukkig kun je je koekenpan heel makkelijk vetvrij maken met een beetje Dasty.

In de keuken

Dure schoonmaakproducten om de gehele keuken te reinigen is nergens voor nodig. Met wat Dasty en een schone vaatdoek in de aanslag maak je je hele keuken weer spik en span. Denk hierbij aan het reinigen van de wasbak, het aanrecht en de binnenzijde van de koelkast.

Lees ook: 6 handige hacks voor tijdens het bakken

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Huisvlijt | Beeld: Videostill YouTube Wibra Supermarkt