De KFC verkoopt sinds vandaag twee verschillende soorten bitterballen in de supermarkt

Goed nieuws voor liefhebbers van KFC en bitterballen: vanaf vandaag kun je emmertjes met kip bitterballen van de fastfoodketen gewoon in de supermarkt kopen. Vaarwel file bij de drive-through van de Kentucky Fried Chicken!

Kip bitterballen

Gek op de KFC, maar minder zot op de toch wel lange files die rond etens- en snacktijd ontstaan bij jouw dichtstbijzijnde fastfoodfiliaal? Haal dan een emmertje kip bitterballen bij de Albert Heijn. Sinds vandaag zijn in het vriesvak van de supermarkt de KFC kip bitterballen verkrijgbaar.

Twee soorten

De kip bitterballen komen in twee verschillende varianten: de Crunchy Kip Bitterballen en de Spicy Kip Zinger bitterballen. En natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in de typerende KFC-buckets. Nadat je ze hebt ingeslagen bij de Albert Heijn voor 3,79 per emmer, hoef je ze thuis alleen nog maar in de oven of airfryer te bereiden.

Beter leven ster

De KFC zette eerder al een stap op het gebied van dierenwelzijn door het Better Chicken Commitment te tekenen. Deze trend wordt doorgezet door de bitterballen te voorzien van het 1 ster Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming. Dit is het eerste KFC-product dat voorzien is van deze ster. Een goede, eerste stap, zo vindt ook Marijke de Jong, programmamanager Beter Leven-keurmerk. “We hopen dat met de introductie van deze speciale sterren-bitterbal de weg wordt ingeslagen naar een verdere verbreding van het assortiment diervriendelijker geproduceerde snacks.”

Lees ook: Met dit recept maak jij de populaire en beroemde koolsla van de KFC! Lekker en gezond!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: KFC | Beeld: Unsplash, Aleks Dorohovich, KFC