De video is al meer dan 5 miljoen keer bekeken

Laten we eerlijk zijn: hoe vaak lezen we nou écht de gebruiksaanwijzing van ons huishoudapparatuur door? Wij om precies te zijn zo’n nul keer. Nada, noppes. We weten wel hoe een magnetron of vaatwasser werkt, toch? Dat dacht deze vrouw ook – tot zij een andere manier ontdekte om het bestek in de vaatwasser te doen. Zij deelde haar bevinding op TikTok, waar de hack al meer dan vijf miljoen bekeken is. 

Ontdekking

In de video laat ‘Mrs. Singletary’, zoals de vrouw op TikTok heet, eerst zien hoe je normaal gesproken het bestek in de vaatwasser doet. Gewoon in dat rekje met al die verschillende vakjes. Maar als je dit rekje omkeert en hem opendoet (ja, dat kan blijkbaar), dan kun je je bestek liggend opbergen. Zo komen je vieze vorken, messen en lepels ook niet tegen elkaar aan. Handig!

Reacties

“Ben ik de enige die dit nog niet wist?” vraagt de vrouw zich bij de video af. Onder de video reageren veel mensen dat zij dit ook nog nooit hadden gezien. “Het is 1 uur ‘s nachts, maar ik ga nu kijken of mijn vaatwasser dit ook heeft”, reageert iemand. Toch reageren ook veel mensen dat hun bestekrekje niet open kan.

Benieuwd naar de ontdekking? Bekijk de video hieronder:

@foreigndisgrace

Am I the only one?? #todayyearsold #kitchenhack #dishwasherhack #fyp #repost #wtff #home

? original sound – Mrs. Singletary

Lees ook: Hebben: met deze handschoenen wordt de afwas een makkie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, Nathan Dumlao