Jasmijn

Zowel jij als je hond kunnen er genieten van allerlei hapjes

Hondenfans, opgelet! In Amsterdam kun je nu naar honden café Woof & Me. Daar kun je samen met je hond genieten van allerlei lekkere gerechten. Met wie ga jij erheen?

Speciaal plekje voor honden

We zijn dol op onze huisdieren en nemen ze het liefst overal mee naartoe. De afgelopen jaren zien we steeds meer kattencafés, waar je tijdens het drinken van een kop koffie omringd wordt door de viervoeters. Een speciaal plekje voor honden was er echter nog niet. Tot nu, want in Amsterdam is Woof & Me geopend.

Loslopen en snuffelen

Woof & Me is een ‘dog cafe‘ waar je je eigen hond mee naartoe mag nemen. Het café bevindt zich aan de Verbindingstraat 3, in De Pijp in Amsterdam. Binnen mag je hond loslopen en rondsnuffelen terwijl jij een kop koffie, broodje of een gezond bowl bestelt. Ook voor honden zijn er overigens verschillende hapjes en drankje beschikbaar. Op Instagram ziet het er allemaal veelbelovend uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door woof & me . DOG CAFE (@woof.and.me)

In alle rust

Ook als je hond niet zo van anderen houdt, ben je bij Woof & Me welkom. Ze raden dan wel aan om ‘s ochtends te komen, wanneer het zo rustig mogelijk is. Je viervoeter kan zich dan heerlijk uitleven in de ballenbak die er staat en genieten van allerlei lekkers. Zie jij het al voor je?

Lees ook: Recept: zelf hondenkoekjes maken voor je trouwe viervoeter

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash, Tommaso Pecchioli, Instagram Woof & Me