Yentl Feenstra

Een drankje drinken in de wereldberoemde bar komt nu wel heel dichtbij

Een fancy cocktail drinken bij de nummer 5 in het lijstje van beste bars ter de wereld? Daarvoor hoef je niet meer naar Parijs te snellen! Super Lyan, een hippe cocktailbar in hartje Amsterdam, kleurt namelijk rood en transformeert in de Little Red Door: één van de meest geliefde cocktailbars van Parijs.

Little Red Door

Little Red Door is één van de meest befaamde cocktailbars van de Franse hoofdstad. Ze staan bekend om haar unieke ‘Farm-to-Glass’ cocktails, waar Franse, lokale producten uit het hele land de basis vormen. Minimalistisch maar met unieke smaakcombinaties. Ze hebben niet voor niets de titel Nr. 5 in The World’s 50 Best Bars. Aankomende donderdag kun je dit zelf komen proeven. Enne, daarvoor hoef je niet naar Parijs!

Fancy cocktails drinken in Amsterdam

Het team achter Little Red Door neemt je op donderdag 25 mei mee door hun filosofie van ‘Seasonality and Practical Sustainability’. Duurzaamheid, oorsprong en creativiteit staan deze avond centraal. Het beste van alles? Dit doen ze in hartje Amsterdam!

De bartenders staan van 21.00 tot 00:00 in Super Lyan achter de bar om jou te trakteren op een flinke smaakexplosie. Reserveren is niet nodig! Dus, ben jij een echte cocktail liefhebber, dan weet je wat je te doen staat. Het weekend begint tenslotte toch al op donderdagavond?

Lees ook: Zo maak je zelf heel gemakkelijk gezonde rijstwafelsRecept: tercet cognac-ijs met champagne cocktail

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: Kimpton De Witt