Sunayna

aubergine

Aubergines worden ook wel als geneeskrachtig bestempeld, omdat ze vol zitten met ijzer. Ze zijn caloriearm, vezelrijk en het reinigt je lichaam. Alleen zijn ze niet zo populair, omdat de smaak apart is. Toch hebben wij wat gevonden om de smaak aan te passen. Wat heb je nodig:

  • 1 aubergine
  • Halve liter water
  • Sap van 1 citroen

Ga nu aan de slag met deze stappen:

  1. Schil je aubergine en snijd het in kleine blokjes.
  2. Doe het water in een bakje of kom en laat de aubergine hier minstens 4 uur in weken.
  3. Na deze 4 uur doe je alles in een pan en laat het 15 tot 30 minuten koken. Zorg dat alles goed gaar wordt.
  4. Zodra het begint te koken, voeg je het citroensap toe.
  5. Doe alles in een blender en maak het zo glad mogelijk door het te blenden.

Drink dit wondermiddel 15 minuten voor elke maaltijd. Je moet vast nog even wennen aan de smaak, maar de resultaten zullen subliem zijn. Als het drankje nog iets te bitter is, dan kan er wat extra citroen toegevoegd worden.


Pagina 2/2