15 februari 2018

Een cocktail van Licor 43 met kaneel en slagroom!

Wie is er niet dol op het heerlijk zoete drankje Licor 43? Niet alleen is de alcoholische versnapering lekker als drankje, ook leent het zich perfect voor het verwerken in verschillende gerechten, zo kun je je appeltaart een boost geven met het drankje en kun je er zelfs je kip in marineren

Maar het doet ook nog eens je cocktail naar appeltaart smaken!

Dit heb je nodig:

  • 50 milliliter Licor 43
  • 150 milliliter appelsap
  • 1 kaneelstokje
  • geklopte slagroom
  • kaneelpoeder

Zo maak je het:

  • Doe de appelsap in een steelpannetje en verwarm het op laag vuur. Voeg het kaneelstokje en de Licor 43 toe.
  • Verwijder het kaneelstokje en schenk de drank in een glas. Garneer met de opgeklopte slagroom en bestrooi met een beetje kaneel.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Viva | Beeld: Pxhere