Christel

Wij gaan dit onthouden!

Uit eten gaan is vrijwel altijd een feestje: je hebt je opgedoft, je gaat met goed gezelschap uit en je verwacht lekker eten. Helaas valt deze gedachte soms in de soep wanneer je ziet dat je het tafeltje bij de ingang hebt gekregen. Opeens is het niet meer de romantische avond die je had voorgesteld. Gelukkig kun je dit euvel volgens Gordon Ramsay heel makkelijk voorkomen.

Die man heeft overal een oplossing voor.

Vaarwel romantische date 
Wanneer je slechts met z’n tweeën een hapje gaat eten, is de kans groot dat je ook aan een tafel komt te zitten voor twee personen. Een tafel voor twee personen is vaak klein en past daarom goed op plekjes waar mensen langs moeten lopen. Wanneer je aan zo’n tafeltje belandt, focus je je dus niet op het eten of op elkaar, maar op alle mensen die continu langs je tafel lopen. Gordon Ramsay heeft hier een hekel aan en heeft hier daarom een slimme oplossing op gevonden.

Tafeltje voor drie
Wanneer de wereldberoemde chefkok met slechts één gast gaat dineren, vraagt hij bij de reservering altijd om een tafel voor drie personen. De grote tafels hebben immers vaak meer plek en bovendien en betere plek in het restaurant. Hoewel het wat ongemakkelijk kan zijn om in het restaurant aan te komen met slechts twee personen, heb je hierdoor niet het tafeltje dat wel heel dichtbij het toilet staat. Ideaal!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: Videostill