Robby

Slechts een banaan en een glas warm water geeft een geweldig effect!

Een ontbijt is volgens velen het belangrijkste ontbijt van de dag, maar de meesten hebben geen tijd voor om er even voor te gaan zitten en iets gezonds voor zichzelf te maken.

We ontbijten onderweg, gooien snel een kop koffie achterover en sommigen eten pas voor het eerst iets tijdens de lunch! Wij hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat dat hartstikke ongezond is. Nu hoef je echt niet veel moeite te doen om elke ochtend een uitgebreid ontbijt te fabriceren, daar heeft bijna niemand tijd voor. En eerlijk gezegd blijven wij ‘s ochtends ook liever nog een beetje langer liggen… Maar om de dag gezond te beginnen hoef je helemaal geen uren in de keuken te staan! Een goed ontbijt kan slechts bestaan uit een banaan en een glas warm water. De effecten die deze combinatie op je lichaam heeft zijn gewoonweg onvoorstelbaar! Lees snel verder op de volgende pagina.

 

Elke dag beginnen met een glas warm water en een banaan is een van de meest gezonde manieren om te ontbijten. En het heeft een bijkomend voordeel waar wij heel blij van werden…

Het effect? Het is de makkelijkste manier om snel gewichtsverlies te bevorderen. Bananen stimuleren de spijsvertering en versnelt de stofwisseling. In combinatie met gezond eten, genoeg sporten en matigen met alcohol zul je de effecten van gewichtsverlies nog veel sneller merken. De kilo’s vliegen er zogezegd af, wij stonden in ieder geval versteld van het effect! Een groot voordeel van de bananen is dat het een langdurig vol gevoel geeft terwijl het gedeeltelijk de opname van de koolhydraten blokkeert. Ideaal dus, en nog lekker ook! Ga jij het ook proberen?


Pagina 2/2