Naomi

Welke kies jij bij het paasontbijt?

Grote kans dat jij dit weekend aan een paasontbijt of een paasbrunch zit. Hartstikke leuk natuurijk, maar waarvoor kun je nou het beste kiezen. Aankomen met Pasen is natuurlijk niet echt volgens de goede voornemens met oud en nieuw. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je alle calorieën gaat tellen, want genieten moet ook kunnen. Het kan echter geen kwaad om je een beetje bewust te zijn van wat je naar binnen werkt. 

‘Beste’ broodje

Een sneetje paasstol vs. de croissant… Welke wint, denk je? Laten we voorop stellen dat ze allebei niet de gezondste keuze zijn.  Máár, om terug te komen op het ‘genieten’-aspect van het paasontbijt, zetten we ze lekker wel allebei op tafel. Nu komt het moment: welke kies jij? Als je wilt kiezen voor het ‘beste’ broodje, kun je beter gaan voor een sneetje paasstol, maar het is een klein verschil. De paasstol bevat namelijk 155 kcal, terwijl het croissantje 161 kcal bevat.

Genieten

Kortom, kies vooral wat jij het lekkerste vindt en geniet er met volle teugen van, dat is die paar calorieën met Pasen meer dan waard, toch? Wij nemen ze lekker allebei… Vrolijk Pasen!

Lees ook: Zo maak je zelf een heerlijke paasstol

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill, Pxhere