Christel

Té lekker om niet te maken!

We zijn dol op muffins, eten Bonbonbloc bij de vleet en maken ook regelmatig gebruik van onze Airfryer. Daarom besloten we om deze drie elementen met elkaar te combineren en om heerlijke Bonbonbloc-muffins te maken in de Airfryer. We hadden nog nooit eerder muffins gemaakt van Bonbonbloc, maar het was een groot succes!

Sla de volgende ingrediënten maar alvast in!

Wat heb je nodig voor 8 muffins?

  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 120 gram zachte roomboter
  • 120 gram suiker
  • 1 á 2 eetlepels cacao
  • 200 gram Bonbonbloc
  • 2 eieren
  • snufje zout

Wat moet je doen?

  • Verwarm de Arifryer voor op 150 graden en maak ondertussen het beslag.
  • Breek de Bonbonbloc in stukjes en smelt deze daarna met intervallen van dertig seconden in de magnetron.
  • Voeg vervolgens de zachte roomboter toe en roer dit door de chocolade tot een geheel.
  • Voeg daarna suiker en zelfrijzend bakmeel toe en roer tot een egaal mengsel.
  • Roer daarna de eieren door het beslag en voeg als laatste cacao en een snufje zout toe en roer nog een keer door.
  • Verdeel het beslag over de vormpjes en zet deze daarna 18 minuten in de Airfryer.
  • Laat de cakejes even afkoelen en genieten maar!

Bekijk de video hieronder!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: Kookfans