Kookfans

Het geheim van deze heerlijke, gezonde en glutenvrije pannenkoeken!

Iedereen houdt van pannenkoeken, vooral kinderen. Helaas is het niet gezond om ze vaak te eten. Met dit heerlijke recept zijn ze stukken gezonder en leren de kinderen groenten eten. Leuk om samen met de kinderen te maken en ook staan ze in een mum van tijd op tafel.

Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en je hoeft hier geen kooktalentje voor te zijn.

Dit heb je nodig:

  • 4 eieren
  • een snufje zout en peper
  • het geheime ingrediënt spinazie

Zo maak je het: 

Doe alle ingrediënten in een blender en meng het tot het geheel vloeibaar is en klaar is het beslag. Doe wat olie in een koekenpan en giet er wat van het beslag in. Bak de pannenkoek een paar minuten aan beide kanten. Klaar is je spinaziepannenkoek! Serveer het met wat roomkaas, gebakken ui, rucola, cherrytomaatjes en strooi er wat Parmezaanse kaas overheen. Heerlijk, is het niet?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Videostill