Desy

Zo maak je het:

Verhit de oven voor op 180 graden en zet een rek op eenderde in de oven neer. Vet een bakvorm in met boter of bakspray en zet aan de kant. Neem een medium kom en doe hier de bloem en het bakpoeder in. Zet weg.

Neem een andere kom en doe hier de boter in. Mix met een handmixer ongeveer twee minuten lang totdat de boter zacht en romig is. Voeg het ei, de eierdooier en vanillesuiker toe en mix op middelhoge snelheid in ongeveer 1 minuut tot een romig en glad geheel. Mix op lage snelheid nog eventjes. Meng met een spatel ongeveer de helft van de chocolaatjes door het beslag en houd ongeveer 1-2 eetlepels over voor de bovenkant. Doe het beslag in de taartvorm en strooi de overgebleven chocola er overheen. Bak 25-30 minuten in de voorverwarmde totdat de cake lichtbruin is. Dek de cake na 15 minuten af met aluminiumfolie. Laat afkoelen en serveer de cake met slagroom.


Pagina 2/2

Beeld: Videostill