Christel

Wat moet je doen?

  • Bak het gehakt in een grote pan gaar en voeg daarna de uien toe. Doe de knoflook in de pan wanneer de ui zacht is geworden.
  • Roer de tomatensaus en de tomaten door de saus en pluk de blaadjes basilicum van de plant. Snijd de basilicum fijn en voeg dit toe aan de saus.
  • Schenk de bouillon bij de saus en laat de saus voor 30 minuten op het vuur staan, zodat de saus dik wordt.
  • Voeg als laatst de zout, peper, chilivlokken en peterselie naar smaak toe.
  • Laat de saus op een laag vuur staan.

  • Breek de spaghetti doormidden en kook de spaghetti in zes á zeven minuten.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Laat de spaghetti uitlekken en doe deze daarna weer in de pan en roer daar meteen de roomkaas doorheen.
  • Roer daarna de huttenkase, mozzarella en parmezaanse kaas door de pasta heen en voeg als laatste de spaghettisaus toe.
  • Bekleed en taartvorm met de doorsnede van 24 centimeter met bakpapier en vet de randen in.
  • Plaats de spaghetti in de vorm en druk dit goed aan.
  • Verdeel mozzarella en parmezaanse kaas naar smaak over de taart.
  • Doe de taart voor 15 minuten in de oven. Garneer de spaghettitaart met wat gesneden peterselie en klaar is kees!

Probeer ook:

Bron: Divas Can Cook | Beeld: videostill


Pagina 2/2