Italiaanse bruschetta’s met carpaccio!

Deze bruschetta’s van carpaccio met truffelmayonaise en pijnboompitten zijn echt super simpel om te maken maar zien er toch heel erg luxe uit. En zo smaken ze ook! Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig en ze staan binnen een halfuurtje op tafel.

Dit heb je nodig (voor 6 stuks)

  • 6 sneetjes stokbrood
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 6 plakjes carpaccio
  • 2 eetlepels truffelmayonaise
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 eetlepel Parmezaanse kaas

Zo maak je het:

Bestrijk de sneetjes stokbrood met olijfolie en grill deze aan beide kanten in een grillpan krokant. Smeer er een laag truffelmayonaise op en beleg ze met een plakje carpaccio. Rooster de pijnboompitten en strooi deze over bruschetta’s heen. Sluit af met een laagje Parmezaanse kaas. Lekker als hapje of als aperitiefje! Eet smakelijk!

Bron: Leuke Recepten | Beeld: Leuke Recepten