Desy

Zo maak je het:

Stop de zalm samen met de olijfolie, zout, peper, citroensap, geperste knoflook, 1 takje tijm en 1 takje rozemarijn in een hersluitbare plastic zak. Doe de zak dicht en hussel de ingrediënten goed door elkaar. Wees wel voorzichtig want je wilt de vis niet beschadigen! Leg de zak in de koelkast en laat de vis daar een uur lang marineren. Verwarm de grilpan of een gril op middelhoge temperatuur. Snijd de citroenen in plakjes. Buig de asperges net zo lang totdat het houterige einde er vanaf knapt en ontleed de asperges. Doe olijfolie in de grilpan en leg de plakjes citroenen hier in. Leg de zalm bovenop de citroen en leg een takje rozemarijn op ieder stukje vis. Gril ongeveer 20 minuten. Plaats dan de asperges op de gril en bestrijk met olijfolie. Gril nog vijf minuten. Eet smakelijk!


Pagina 2/2

Beeld: Videostill