Christel

Deze chocolademoussetaart is ontzettend lekker en makkelijk om te maken

De een houdt van pure chocolade, de ander eet liever witte chocolade en weer iemand anders verorbert het liefst melkchocolade. Moet je binnenkort een taart maken voor een groot gezelschap? Maar dan voor ieder wat wils door de smaken te combineren met deze drie kleuren chocolademoussetaart!

Wat heb je nodig voor twaalf punten?

Voor de bodem:

  • 200 gram Oreo’s of Bastogne koekjes
  • 60 gram gesmolten boter

Voor de pure chocolademousse:

  • 150 gram pure chocolade, in stukjes
  • 120 milliliter slagroom
  • 160 milliliter slagroom
  • 4 gram gram gelatine poeder of agar-agar
  • 20 milliliter koud water

Voor de melkchocolademousse:

  • 150 gram melkchocolade, in stukjes
  • 120 milliliter slagroom
  • 160 milliliter slagroom
  • 4 gram gelatine poeder of agar-agar
  • 20 milliliter koud water

Voor de witte chocolademousse:

  • 150 gram witte chocolade, in stukjes
  • 120 milliliter slagroom
  • 160 milliliter slagroom
  • 4 gram gelatine poeder of agar-agar
  • 20 milliliter koud water

Ter garnering:

  • Cacaopoeder
  • Besjes of aardbeien


Pagina 1/2