Sabine

Genieten geblazen!

Van kaas kunnen de meesten van ons geen genoeg krijgen. Houd jij ook wel van een bijzonder kaasje op z’n tijd? Met een lekker stukje brood? Dan is dit recept echt iets voor jou. In dit brood zit een heerlijk groot stuk camembert!

Dit heb je nodig:

  • Een ongesneden brood (bijvoorbeeld Liefde en Passie van de Albert Heijn)
  • Een camembert
  • Olijfolie
  • Knoflook
  • Wat bieslook (om te serveren)

Zo maak je het:

  • Snijd voorzichtig een stukje van de bovenkant van het brood.
  • Snijd daarna een rondje (net zo groot als het camembert) uit je brood. Hol daarna dit stuk brood uit.
  • Plaats daarna je kaas in het uitgeholde brood. Steek met een mesje kleine streepjes in het brood.
  • Snijd daarna de knoflook in reepjes en steek dit in de ronde kaas.
  • Sprenkel wat olijfolie over de camembert en plaats het hoedje van het brood terug. Zet daarna je brood twintig minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
  • Is je brood klaar? Snijd dan je bieslook en sprenkel wat over het brood.

Ben jij op zoek naar nog meer broodvariaties? Dan vind je deze gerechten wellicht ook lekker:

Bron: Food EnvyBeeld: videostill Food Envy