Binnenkort een barbecue op de planning? Maak dan deze aardappelsalade met een Spaans tintje!

Desy

Zo maak je het:

Doe de aardappel in een pan met ruim water en zout en breng dit aan de kook. Draai het vuur laag zodra het water kookt en laat de aardappelen 10 minuten zachtjes koken. Lek af en laat afkoelen. Snijd de aardappelen in plakjes en doe in een kom.

Meng de olijfolie samen met de zijn in een grote kom. Meng dan de knoflook erdoorheen en giet de dressing over de plakjes aardappel heen. Schud voorzichtig de kom met aardappelen heen en weer totdat alle plakjes goed bedekt zijn met de dressing. Meng de paprika, de groene olijven, de ui, de peterselie, het zout en de peper door elkaar en schep dit door de aardappelsalade heen. Serveer de aardappelsalade bij de barbecue of als bijgerecht bij een lekker stukje vlees. Eet smakelijk!

Pagina 2/2

Lees ook: Dit gevulde stokbrood is zó ontzettend lekker! Een traktatie voor het hele gezin!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Allrecipes | Beeld: videostill