Naomi

amandelkwarktaart

Hoe maak je het?

De bodem

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Klop het ei met de suiker los.

  • Meng de amandelmelk met de olie en voeg het in drie delen aan het eimengsel toe.
  • Zeef de bloem samen met het bakpoeder boven het mengsel en roer het door.
  • Voeg vervolgens de frambozen en bosbessen toe en giet het mengsel in een springvorm.
  • Bak de bodem in 40 minuten goudbruin in de oven.

De topping

  • Meng de roomkaas met de suiker en voeg daarna de amandelmelk en gelatine toe.
  • Giet het mengsel op de bosvruchten bodem en bestrooi het met amandelschaafsel en zet het geheel voor 3 uur in de koelkast.

Eet smakelijk!

Ben je gek op cheesecakes? Probeer deze recepten ook eens:

Zoeken cheesecake Dit is de Taart der Taarten: Karamel-appelkruimel cheesecake
Handig! Deze heerlijke Oreo cheesecake is te maken zonder oven

Bron en beeld: Tasty Japan 


Pagina 2/2