27 september 2017
Naomi

Deze melk-variatie zou jongeren moeten stimuleren meer melk te drinken

Doordat steeds meer mensen amandel-, kokos-, haver-, rijst- en sojamelk gaan drinken verliest de ‘gewone’ melk terrein. De verkoopcijfers dalen en Arla probeert het drankje nu weer populair te maken door wel een hele bijzondere toevoeging.

Arla gaat melk produceren met prik!

Koolzuur
Prik in melk? Jazeker! We snappen heel goed dat je hier een beetje van gruwelt. Wij hadden ook onze twijfels. Toch vinden wij het wel een leuke poging om melk een twist te geven. De melk-variant zou niet de klassieke melk smaak hebben. Er zal wat fruit aan toegevoegd worden. Ze hopen op deze manier een nieuwe doelgroep aan te boren. Jongeren vinden over het algemeen fruitige, koolzuurhoudende dranken erg lekker en daar wil Arla graag een graantje van meepikken.

Geduld
Wij zullen helaas nog niet kunnen proeven van deze nieuwe melksoort. Arla gaat deze soort eerst op de markt brengen in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten. Als het daar goed loopt wil Arla gaan kijken of deze melk-variatie ook wereldwijd verkocht gaat worden. Tot die tijd zullen wij dus geduldig moeten zijn.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: pixabay